Lasītāju receptes

nefertite 2009-01-20

Cepts bumbieris ar Dor Blu sieru

Bumbieris
svaigas jāņogas
nedaudz Dor Blu siera
sezama sēklas
ola
medus
vīns

Bumbieri nomizo, izņem serdi (serdes galu ar kātiņu neaizmet- tas būs vāciņš pildījumam) un pilda ar jāņogām un sieru. Pēc ogu un siera iepildīšanas bumbiera viduci aizver ar improvizēto vāciņu. Bumbieri pārziež ar sakultu olu un pārkaisa ar sezama sēķlām. Cep sakarsētā eļļā, līdz tas kļūst zelatini brūns.
No jāņogām, vīna un medus, visu nedaudz savārot, pagatavo mērci bumbiera pārliešanai.

Komentāri (2)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
ITA
DUHET SQARUAR ME MIR
19.08.2010. plkst. 11:36
EDA
TE PAKJARTA
19.08.2010. plkst. 11:35

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 13. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Francijā ir vislielākais siera patēriņš uz vienu iedzīvotāju

Pasākumi

Dima Bilan nevēlas mainīties – ne uz labo, ne uz slikto pusi

Neskatoties uz to, ka Krievijas jaunais estrādes mākslinieks Dima Bilan Latvijā viesojās šī gada februārī, 21. jūnijā visiem Ogres iedzīvotajiem un Dima atbalstītājiem bija iespēja...