Lasītāju receptes

strausakaaja 2009-01-19

Biezpiena zvaigznītes šokolādes glazūrā.

Sastāvdaļas:

1. 200 g biezpiena
2. 200 g sviesta
3. 250 g miltu
4. 80 g cukura
5. 1 paciņa vaniļas cukura
6. 5 ēdamkarotes rīvētas šokolādes
7. ¼ tējkarotes sodas
8. šķipsniņa citronskābes
9. galda etiķis



Pagatavošana:

No miltiem, sviesta,cukura, vaniļas cukura, biezpiena,citronskābes un ar etiķi dzēstas sodas samīca stingru mīklu. Izrullē 4-5 reizes plāksnē. Pēdējo reizi miklu izrullē 0,5 cm biezumā, izspiež zvaigznītes un cep iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī 200 grādu temperatūrā zeltainas. Karstā ūdens peldē izkausē šokolādi,ar kuru apsmērē gandrīz atdzisušas zvaigznītes.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 26. maijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Zemenes ir vienīgie augļi, kuriem sēklas aug ārpusē

Pasākumi

Voldemārs Avens (ASV) Personālizstāde

Latvijas Nacionālā mākslas muzeja Mazajā zālē (K.Valdemāra ielā 10a, Rīgā) no 2009.gada 16.jūlija līdz 23.augustam būs skatāma Amerikā dzīvojoša latviešu mākslinieka, arhitekta un...