Lasītāju receptes

strausakaaja 2009-01-19

Apsnigusī dzērveņu želeja

Sastāvdaļas:

1. 800 ml dzērveņu sulas
2. 50 g medus
3. 5 krustnagliņas
4. 20 g želatīns
5. 250 ml salds krējums
6. 1 paciņa krējuma stindzinātāja
7. 100 ml ūdens
8. 100 ml kokosriekstu skaidiņas



Pagatavošana: (laiks: 140 minūtes)

Želatīnu uzbriedina ūdenī. Saputo putukrējumu ar stindzinātaju un ieliek ledusskapī. Uzvāra sulu ar medu un krustnagliņām, tajā izšķīdina želatīnu, krustnagliņas izņem.

Želeju salej nelielos trauciņus un atdzesē ledusskapī, lai sastingst. Parasti tas notiek 2 stundas. Želeju izgāž no trauciņa uz šķīvīša, rotā ar putukrējumu , pārkaisa ar kokosriekstu skaidiņām.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 15. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Želejā nerekomendē izmantot ananāsu vai kivi, jo tie satur vielas, kas kavē želantīna sabiezēšanu

Pasākumi

Raimondam Paulam dzimšanas dienā – Zelta disks par Šomases un Moiseja albumu

Raimonds Pauls savā dzimšanas dienā saņēmis kārtējo tautas mīlestības apliecinājumu un atzinību savam talantam – svētku dienas rītā Mikrofona ieraksti sirsnīgā gaisotnē Latvijas...

Warning: Unknown: Failed to write session data (memcache). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (tcp://127.0.0.1:11211) in Unknown on line 0