Lasītāju receptes

rituks10 2009-01-17

Rupjmaizes deserts

350 g rīvētas rupjmaizes
300 g salda krējuma
250 g cukura
1 L ābolu sulas
150 g dzērveņu
200 g ābolu
kanēlis pēc garšas


Rupjmaizi sarīvē vai jau sarīvētu nopērk veikalā. Lai uzlabotu tās garšu , pieber kanēli , cukuru.
Maizīti samitrina , uzlejot ābolu - vai upeņu, aveņu - sulu.
Dzērvenes saberž ar cukuru , pierīvē ābolus. Masu izberž caur sietiņu vai saputo ar blenderi.
Saldajam krējumam pievieno cukuru un saputo.
Visu to kārtām liek deserta traukā. Sāk ar rīvmaizes kārtiņu, tai virsū biezeni, virs tā putukrējumu, kamēr trauks pilns. Pa nakti ieliek ledusskapī , lai ievelkas .
Pirms pasniegšanas rotā ar putukrējumu, dzērvenēm , augļiem.

Lai garšo !!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. jūlijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Pirmo reizi kaltētus tomātus konservēt eļļā sāka Itālijas dienvidos, bet tagad tie ir sastopami praktiski jebkur pasaulē. Pirms konservēšanas tomātus sagriež, sāla un kaltē saulē, lai izžūtu viss mitrums, bet aromāts kļūtu daudz intensīvāks. Izkaltētajiem tomātiem pārlej augu eļļu ar specijām

Pasākumi

Šūpuļdziesmu vakars ar DJ Klāsu Vāveri



"Lullabies" CD sērijas sastādītāja Klāsa Vāveres salikumā un atskaņojumā būs dzirdama DJ programma Vinyl Lullabies/ Vinila šūpuļdziesmas. Šūpuļdziesmas dzīvo Vinilā!...