Lasītāju receptes

rituks10 2009-01-17

Rupjmaizes deserts

350 g rīvētas rupjmaizes
300 g salda krējuma
250 g cukura
1 L ābolu sulas
150 g dzērveņu
200 g ābolu
kanēlis pēc garšas


Rupjmaizi sarīvē vai jau sarīvētu nopērk veikalā. Lai uzlabotu tās garšu , pieber kanēli , cukuru.
Maizīti samitrina , uzlejot ābolu - vai upeņu, aveņu - sulu.
Dzērvenes saberž ar cukuru , pierīvē ābolus. Masu izberž caur sietiņu vai saputo ar blenderi.
Saldajam krējumam pievieno cukuru un saputo.
Visu to kārtām liek deserta traukā. Sāk ar rīvmaizes kārtiņu, tai virsū biezeni, virs tā putukrējumu, kamēr trauks pilns. Pa nakti ieliek ledusskapī , lai ievelkas .
Pirms pasniegšanas rotā ar putukrējumu, dzērvenēm , augļiem.

Lai garšo !!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 19. februārī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Tikai 2% samazinājums ķermeņa ūdens daudzumā var izsaukt atmiņas zudumus, problēmas ar matemātiku un grūtības koncentrēties uz datora monitora ekrānu

Pasākumi

Viļņas mākslas aina pēc 2000

Seminārs paredzēts vizuālās mākslas, mākslas vēstures un kultūras vēstures skolotājiem, kuri vēlas uzlabot savas prasmes mācību darbam muzejā.
Šis seminārs dos Jums...