Lasītāju receptes

rituks10 2009-01-17

Rupjmaizes deserts

350 g rīvētas rupjmaizes
300 g salda krējuma
250 g cukura
1 L ābolu sulas
150 g dzērveņu
200 g ābolu
kanēlis pēc garšas


Rupjmaizi sarīvē vai jau sarīvētu nopērk veikalā. Lai uzlabotu tās garšu , pieber kanēli , cukuru.
Maizīti samitrina , uzlejot ābolu - vai upeņu, aveņu - sulu.
Dzērvenes saberž ar cukuru , pierīvē ābolus. Masu izberž caur sietiņu vai saputo ar blenderi.
Saldajam krējumam pievieno cukuru un saputo.
Visu to kārtām liek deserta traukā. Sāk ar rīvmaizes kārtiņu, tai virsū biezeni, virs tā putukrējumu, kamēr trauks pilns. Pa nakti ieliek ledusskapī , lai ievelkas .
Pirms pasniegšanas rotā ar putukrējumu, dzērvenēm , augļiem.

Lai garšo !!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 06. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Visvairāk Coca – Cola uz vienu iedzīvotāju tiek patērēta Islandē

Pasākumi

100% Andris Ērglis (koncerta apskats)

12. aprīlī Ķīpsalas hallē notika Andra Ērgļa lielkoncerts „Sirdspuksti”. Jāatgādina, ka pavisam nesen pēdējā laika populārākais dziedātājs ir izdevis albumu ar tādu pašu...

Warning: Unknown: Failed to write session data (memcache). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (tcp://127.0.0.1:11211) in Unknown on line 0