Lasītāju receptes

d_kundze 2009-01-16

Zemeņu-jogurta deserts

Sastāvdaļas:
500 g zemeņu(tagad ņemu saldētās,var izmantot arī avenes);
2 ēd.k. cukura;
1 šķipsniņa vaniļas;
150 g jogurta (bez piedevām);
200 g putukrējuma;
daži valrieksti.

Pagatavošana:
Zemenes izņemu no paciņas(saldētavas) noskalo, ļauj notecēt. Pēc tam ogas izberž caur sietu, atsājot dažas dekorēšanai. Augļu masu sajauc ar cukuru, vaniļu un jogurtu. Putukrējumu pievieno jogurta masai. Visu liek trauciņos un ļauj kādu brītiņu pastāvē vēsā vietā. Gatavu garnē ar valrieksiem un atlikušajām zemenēm. (Es riekstus neliku, šķita, ka būs padaudz sātīgi:)

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 20. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Taizemē un Dienvidķīnā ēdiens satur daudz garšvielu un speciju, tāpēc rīsus šajās zemēs parasti gatavo bez sāls, lai tie kontrastētu ar garšvielām bagātajiem ēdieniem

Pasākumi

MOJO CAFÉ atklāšana 10.jūlijā

MOJO CAFÉ atklāšanā ar akustisko koncertu uzstāsies Jēkabs Nīmanis, kuru daudzi
atpazīst pēc lieliskajām kompozīcijām, kas radītas Jaunā Rīgas teātra
izrādēm („Latviešu...