Lasītāju receptes

saulux3 2008-10-14

Laima zupa ar augļiem

Sastāvdaļas:
Laims: 4 gb.
Želatīns: 10 g
Cukurs: 50 g
Mango sula: 400 ml.
Kivi: 4 gb.
Āboli: 2 gb.
Kokosriekstu skaidiņas: 4 ēd.k.
Persiki: 1 gb.
Ananāsi: 2 aplīši
Ūdens: 80 ml.

Pagatavošana: (laiks: 20 minūtes)

2 nenomizotus laimus sagrieziet aplīšos. No atlikušajiem laimiem izspiediet sulu (pirms tam vienam laimam norīvējot miziņu).

Želatīnu iemērciet ausktā ūdenī uz 30 min, līdz graudiņi kļūst caurspīdīgi. Tad to izkausējiet karsta ūdens peldē un pievienojiet mango sulai, kas sajaukta ar laima sulu, cukuru un laima miziņu.

Persikus sagrieziet daiviņās, ābolus šķēlītēs un ananāsa ripiņas pārgrieziet uz pusēm. Kivi nomizojiet, sagrieziet kubiņos un sajauciet ar želatīna masu. Tad pievienojiet laimu, persikus, ābolus un ananāsus. Samaisiet un lieciet uz 3 stundām ledusskapī. Pasniedziet apbērtu ar kokosriekstu skaidiņām.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Omārus pērk dzīvus, ar abām piestiprinātām spīlēm, lai garantētu to svaigumu