Lasītāju receptes

andra33 2008-09-28

Auzu pārslas ar biezpiena putām

Sastāvdaļas:
auzu pārslas - 2 glāzes;
margarīns "Eve" - 100g;
cukurs - 3-4 ēdamkarotes;
biezpiens - 300g;
piens - 4-5 ēdamkarotes;
salds krējums - 250g;
rīvēta citrona vai apelsīna miziņa.

Pagatavošana:

Auzu pārslas apcep uz karstas pannas margarīnā, līdz kļūst gaiši brūnas un kraukšķīgas. Pievieno cukuru un vēl nedaudz apcep. Atdzesē.

Biezpienu samaisa ar sarīvētu citrona vai apelsīna miziņu, pienu un cukuru. Beigās iecilā putukrējumu.

Saldēdiena trauciņos liek kārtām auzu pārslas ar biezpiena putām. Virsējā kārtā liek auzu pārslas. Grezno ar konservētiem augļiem, šokolādi vai apelsīna šķēlītēm

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 21. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Lielākā varžu kājiņu eksportētājvalsts ir Japāna

Pasākumi

Žurnāla "Ātrāk un skaļāk" gada jubilejas koncerts





17.jūlijā R’n’R notiks žurnāla ‘Ātrāk un skaļāk” gada jubilejas koncerts,
uz kuru ir aicināti pilnīgi visi.



Par grupu dalību šajā pasākumā sīkāk:  www.rocknriga.lv...