Lasītāju receptes

andra33 2008-09-28

Zemenes ar biezpienu

Sastāvdaļas:
200 g biezpiena
100 g svaigs krējums
200 g iecukurotu zemeņu

Pagatavošana:

200 g biezpiena sajauc ar 100 g svaiga krējuma un 200 200 g iecukurotu zemeņu

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 15. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Pirmo reizi kaltētus tomātus konservēt eļļā sāka Itālijas dienvidos, bet tagad tie ir sastopami praktiski jebkur pasaulē. Pirms konservēšanas tomātus sagriež, sāla un kaltē saulē, lai izžūtu viss mitrums, bet aromāts kļūtu daudz intensīvāks. Izkaltētajiem tomātiem pārlej augu eļļu ar specijām

Pasākumi

Dziedātājai Milēnei Fārmerei jauns albums “Point de Suture”

Leģendārā franču dziedātāja Milēne Fārmere (Mylene Farmer) izdevusi savu septīto studijas albumu “Point de Suture” (“Šuve”), kas Latvijā pieejams no 12.septembra....

Warning: Unknown: Failed to write session data (memcache). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (tcp://127.0.0.1:11211) in Unknown on line 0