Lasītāju receptes

andra33 2008-09-28

Lazdu rieksti šokolādes glazūrā

Sastāvdaļas:
Apm. 30 lazdu rieksti
Divas šokolādes tāfeles(lielās)
Cukurs
Panna, kas labi kausē cukuru
Piens

Pagatavošana:

Lazdu riekstiem noloba miziņu, nav nepieciešams mazgāt. Šokolādi salauž pa gabaliņiem, uzvāra pienu un ieber šokolādi, turpina vārīt(pienam pirms tam jābūt remdenam, nevis karstam). Uz pannas uzber cukuru un uz nelielas uguns kausē, līdz tas pārvēršas staipīgā masā. Lazdu riekstus apviļā izkausētajā šokolādē un liek ledusskapī uz nakti. Pasniedz, pārlietu ar cukuru(to vēlams gatavot nākošajā dienā, lai nesacietētu). Vēl var izdekorēt ar marcipānu, marmelādi, konfektēm, vafelēm, kokosriekstu skaidiņām.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 21. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Lielākā varžu kājiņu eksportētājvalsts ir Japāna

Pasākumi

Jaunais AC/DC albums pieejams arī Latvijā

20.oktobrī arī Latvijā klajā nācis Austrālijas roka leģendu “AC/DC” jaunais albums “Black Ice”....