Lasītāju receptes

strausakaaja 2008-08-13

Zemenes šokolādē

Sastāvdaļas:
Svaigas zemenes (vēlams ar visiem ziedkausiņiem)
Melnā šokolāde
Baltā šokolāde
Kokosriekstu skaidiņas
Lazdu rieksti

Pagatavošana:

Šokolādi izkausē un zemenes līdz pusogai iemērc izkausētajā šokolādē, var pusi iemērkt tumšajā, pusi baltajā. Ja ir vēlēšanās tad pēc iemērkšana var šokolādaino vietu apkaisīt ar kokosriekstu skaidiņām vai sasmalcinātiem lazdu riekstiem

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Sarkanais vīns labi piederas pie „tumšās” gaļas (jēra gaļas, cūkgaļas, liellopu gaļas, medījuma, truša gaļas, pīles gaļas)

Pasākumi

“Nothing Special” piedāvā savu pirmo videoklipu!

Latvijas pingvīnu grupa “Nothing Special” nupat pabeigusi darbu pie sava pirmā videoklipa, kas tapis dziesmai “Taupi” ar Raiņa vārdiem. Klipā kopā ar grupas dalībniekiem redzams gan...