Lasītāju receptes

strausakaaja 2008-08-13

Zemenes šokolādē

Sastāvdaļas:
Svaigas zemenes (vēlams ar visiem ziedkausiņiem)
Melnā šokolāde
Baltā šokolāde
Kokosriekstu skaidiņas
Lazdu rieksti

Pagatavošana:

Šokolādi izkausē un zemenes līdz pusogai iemērc izkausētajā šokolādē, var pusi iemērkt tumšajā, pusi baltajā. Ja ir vēlēšanās tad pēc iemērkšana var šokolādaino vietu apkaisīt ar kokosriekstu skaidiņām vai sasmalcinātiem lazdu riekstiem

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 15. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Mikroviļņi tika izgudroti pēc tam, kad zinātnieks nogāja gar radara lampu un šokolāde izkusa viņa kabatā

Pasākumi

Fontaine Festival

Barrel

Sia Radikal

Apēdājs

The Snips

Zaķis

Rebel Yell

All day long

Inokentijs Mārpls

Cilice(math metal – Nīderlande)

The Valkyrians(ska – Somija)

The Bodybags(rock – Irāka)

+...

Warning: Unknown: Failed to write session data (memcache). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (tcp://127.0.0.1:11211) in Unknown on line 0