Lasītāju receptes

strausakaaja 2008-07-27

Banāni mīklā ar medus mērci

Sastāvdaļas:
80 g miltu
2 ēdamkarotes kukurūzas vai kartupeļu cietes
Nažagals cepamā pulvera
150 ml ūdens
olas baltums
Tējkarote sezama eļļas
4 banāni
Fritēšanai riekstu vai kukurūzas eļļa
Tējkarote sezama sēklu
Mērcei:
5 ēdamkarotes medus
Citrona sula

Pagatavošana:

Mīklai sajauc miltus, kukurūzas cieti un cepamo pulveri. Maisot pievieno ūdeni, olas baltumu un sezama eļļu. Mīklu iztur pusstundu. Banānus notīra un pārgriež uz pusēm. Eļļu ielej vokpannā vai katlā un uzkarsē. Katru banāna pusīti iemērc mīklā un liek sakarsētā eļļā, fritē apmēram 3-5 minūtes, līdz banāni kļūst zeltaini. Gatavus banānus nosusina uz papīra salvetes. Mērcei medu un citrona sulu uzsilda katliņā, sezama sēklas apcep uz sausas pannas. Banānus liek uz šķīvja, pārlej ar mērci un pārkaisa ar sezama sēklām.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 06. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Etiķī marinētu siļķi sagriež filejas veidā, satin ruletē un nostiprina ar kociņu. Šāds ēdiens saucas rolmopsis

Pasākumi

Izrāde "Benjamiņa. Kā dzīvot modernam cilvēkam."



„Benjamiņa. Kā dzīvot modernam cilvēkam” līdzinās brīvai improvizācijai,
kurā skatītājs būs iesaistīts interesantā dialogā, ļaujot viņam it kā nejauši
kļūt par...

Warning: Unknown: Failed to write session data (memcache). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (tcp://127.0.0.1:11211) in Unknown on line 0