Lasītāju receptes

strausakaaja 2008-07-27

Aprikožu deserts

Sastāvdaļas:
8 konservētas vai svaigas aprikozes
½ tējk. citrona sula
1 ēd.k. džins
1 ēd.k. granātu sīrups
2 ēd.k. minerālūdens

Pagatavošana:

Aprikozes sagriež un sakārto deserta trauciņos. Aprikozes apslaka ar citrona sulu, pārlej ar džinu, sīrupu un minerālūdeni. Noformē pēc paša vēlēšanās.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Krokuss – pati dārgākā garšviela pasaulē. Pat niecīgs krokusa daudzums piedod produktiem zeltīti dzeltenīgu krāsu un brīnišķīgi savdabīgu garšu

Pasākumi

„Depeche Mode” pabeidz jaunā albuma ierakstu

Koncertaģentūra „FBI” informē: Lielbritānijas kulta grupa „Depeche Mode”, kas 25. maijā sniegs koncertu „Skonto” futbola stadionā, Rīgā, ir noslēgusi darbu pie sava jaunākā...