Lasītāju receptes

ievucis__@ 2008-07-14

Ķirbju ķīselis

Sastāvdaļas:
320 g. ķirbju
1 glāze ūdens
3 glāzes piena
cukurs pēc garšas
2 ēdamk. kartupeļu miltu
riekstu kodoli

Pagatavošana:

Sagrieztus ķirbjus ūdenī sautē.

Izberž caur sietu.

Masu pievieno verdošam pienam, pieliek cukuru, kartupeļu cieti un uzvāra.

Pieber sakapātus riekstu kodolus.

Lej traukā, pārkaisa ar cukuru, atdzesē un pasniedz ar jāņogu vai dzērveņu mērci

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 13. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Ja buljonam pievieno nedaudz nomazgātas sīpolu plēksnītes, tas iegūs zeltītu nokrāsu

Pasākumi

Teatrāls vakars

23. jūlijā klubā “Art and Music Bakery” “Sapņu teātris” ielūdz uz teatrālo vakaru.

Programmā apvienības "Sapņu teātris" dalībnieku uzstāšanās, kur viņi ir ne...