Lasītāju receptes

ievucis__@ 2008-07-14

Melleņu zupa

Sastāvdaļas:
Ūdens: 3 gl.
Mellenes: 250 g
Cukurs: ½ gl.
Kartupeļu ciete: 2 tējk.
Maltas krustnagliņas: ½ tējk.
Kanēlis: ½ tējk.

Pagatavošana:

Mellenes aplejiet ar aukstu ūdeni un vāriet 15 min. Tad pievienojiet kanēli un krustnagliņas, samaisiet un izberziet caur sietu. Iegūtajai masai pievienojiet cukuru, nelielā auksta ūdens daudzumā atšķiadītu kartupeļu cietu un uzvāriet. Pasniedziet karstu vai atdzesētu

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 20. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Taizemē un Dienvidķīnā ēdiens satur daudz garšvielu un speciju, tāpēc rīsus šajās zemēs parasti gatavo bez sāls, lai tie kontrastētu ar garšvielām bagātajiem ēdieniem

Pasākumi

DJ KisMel klubā "Fontaine Palace"

Ieeja zēniem– 1 lvl, meitenēm bez maksas....