Lasītāju receptes

ievucis__@ 2008-07-14

Ābolu pankūkas

Sastāvdaļas:
2 olas
milti
piens (ja trekns piens var pievienot pienu un ūdeni)
sāls
cukurs
ābolu biezenis, kas palicis pāri no ābolu sulas spiešanas (samērā daudz)
Skābs krējums/ ievārījums

Pagatavošana: (laiks: 20 minūtes)

Gatavo tā kā parastu pankūku mīklu. Konkrētā situācijā es izmantoju ābolu sulas spiešanas rezultātā palikušos ābolu biezumus (no manas sulas spiedes tie sanāca tādi diezgan sulīgi- kā biezenis).

Tātad- biezenim pievienoju 2 olas, pienu, tad miltus, mazliet sāli un cukuru (to likt pēc garšas, jo skabāki āboli bijuši, jo vairāk cukuru jāliek). Maisu, līdz izveidojas pabieza masa. Atstāj mazliet savilkties un cep kā parastas mazās pankūkas gaiši brūnas.

Sanāca neticami gardi :) Taisīju ko tādu pirmo reizi un pašai bija pārsteigums. Ēda pat tie, kam pankūkas ne visai garšo...

Tā kā pankūkās ir āboli, tad liku virsū skābo krējumu, bet var arī ēst ar ko gribas, var vispār tāpat bez piedevām :)

Lai labi garšo! :)

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 12. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Vārīti dārzeņi satur tādu pašu daudzumu A vitamīna kā svaigi

Pasākumi

Iznācis grupas “Black Eyed Peas” jaunais albums

No šodienas Latvijā pieejams amerikāņu grupas “Black Eyed Peas” desmitais albums “The E.N.D.” jeb “Enerģija nekad nemirst”....