Lasītāju receptes

ievucis__@ 2008-07-12

Zemeņu ķīselis

Sastāvdaļas:
500 gr svaigas vai saldētas zemenes
1 l ūdens
150 gr cukurs
4 ēd. k. kartupeļu ciete

Pagatavošana:

Vārošā cukurūdenī iemaisa ar ūdeni atšķaidītu kartupeļu cieti.Iznāk caurspīdīgs ķīselis.Noņem no plīts un uzreiz iemaisa vai nu svaigas, vai saldētas zemenes.Ja ņem saldētās zemenes, tad ķīselis arī uzreiz atdziest.Pasniedz ar putukrējumu vai pienu

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 21. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Tomātu kečups ASV kādreiz tika izmantots kā medikaments un tika pārdots kā „Dr.Miles Compound Extract of Tomato”

Pasākumi

Ielu Futbola turnīrus atklāj Latvijas mūziķi

Šī gada 23.maijā izklaides un atpūtas centrā Riga Plaza norisinājās Futbola turnīru atklāšana. Tas ir sociāls projekts, kura mērķis ir veselīga dzīves veida veicināšana, kā arī...