Lasītāju receptes

ievucis__@ 2008-07-09

Ābolu sacepums

Sastāvdaļas:
600 g āboli
3 olas
100 g sviests
100 g cukurs
70 g sk. krējums
200 g milti
½ paciņa cepamais pulveris
vanilins,kanēlis(pēc vēlēšanās)

Pagatavošana:

Sviestu ar cukuru un 1 olas dzeltenumu saputo.Pievieno krējumu un vēl puto.Piesijā miltus un iecilā saputotus olu baltumus.Visu samaisa ar sagrieztiem, sacukurotiem āboliem.Liek formā un cep vidējā karstumā ½ stundu.Pasniedz ar pienu vai augļu mērci.

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Ābols
ļoooto laba recepte var pasniegt siltu sacepumu ar aukstu saldējumu:)
28.08.2011. plkst. 14:46

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 12. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Etiķī marinētu siļķi sagriež filejas veidā, satin ruletē un nostiprina ar kociņu. Šāds ēdiens saucas rolmopsis

Pasākumi

Izstāde „Akvarelis” mākslinieka Jāņa Undas piemiņai

No 22. aprīļa līdz 23. maijam Latgales Kultūrvēstures muzeja Izstāžu nama Lielajā zālē (Atbrīvošanas alejā 100a, Rēzeknē) skatāma akvarelistu darbu izstāde „Akvarelis”, veltīta...