Lasītāju receptes

ievucis__@ 2008-07-09

Ķiršu zupa

Sastāvdaļas:
Ķirši: 2 gl.
Piens: 4 gl.
Auzu pārslas: 1 gl
Sāls
Cukurs

Pagatavošana: (laiks: 30 minūtes)

Auzu pārslas aplejiet ar uzvārītu pienu un ļaujiet tām uzbriest. Ķiršus notīriet, aplejiet ar ūdeni un vāriet, līdz tie kļūst mīksti. Tad ķiršus kopā ar sāli un cukuru pievienojiet auzu pārslām un uzvāriet. Pasniedziet ar cepumiem

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 21. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Rīsi – tā ir galvenā uztura kultūra pusei zemeslodes iedzīvotāju

Pasākumi

Jazz for inspiration

29.05. – 10.07. katru piektdienu 19.30. Latviešu biedrības namā...