Lasītāju receptes

ievucis__@ 2008-07-09

Ābolu zupa

Sastāvdaļas:
Āboli (labāk izvēlēties pēc iespējas skābākus)
piens
cukurs
vanilīns
ola

Pagatavošana:

Ābolus nomizo, sagriež ļoti plānās šķēlītēs. Liek Aukstā pienā un vāra uz mazas liesmas. Ābolu skābuma iespaidā piens pārvēršas biezpiena kunkulīšos un suliņās. Kad ābolu šķēlītes ir mīkstas, pievieno cukuru pēc garšas un vanilīnu. Atdzesētai zupai pievieno saputoto olu.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 20. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Sarkanais vīns labi piederas pie „tumšās” gaļas (jēra gaļas, cūkgaļas, liellopu gaļas, medījuma, truša gaļas, pīles gaļas)

Pasākumi

Katru piektdienu „Jameson” bārā ballīte kopā ar Šonu

Šī gada 18.jūlijā, kā arī turpmāk katru piektdienu Jameson bārā (Kr.Barona 52), visi mūzikas cienītāji ir aicināti uz ballīti, kur par vakara atmosfēru un mūziku rūpēsies DJ SHONS....