Lasītāju receptes

ievucis__@ 2008-07-09

Ķīselis-mokas krēms

Sastāvdaļas:
6 olu dzeltenumi
70 g cukura
100 g kafijas
50 g kafijas liķiera

Pagatavošana:

dzletenumus un cukuru saputo. pielej kafiju un liķieri. maisījumu lej katlā.

visu laiku maisot, karsē uz lēnas uguns, līdz krēms kļuvis gaisīgs un sabiezējis.

katlu noņem no plīts. krēmu kuļ, līdz tas nedaudz atdzisis.

liek deserta trauciņos. pasniedz ar pildītiem tunelīšiem vai cepumiem

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 21. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Pie vīna nedrīkst pasniegt citrusa augļus: apelsīnus, greipfrūtus, mandarīnus, citronus

Pasākumi

Kultūras un atpūtas pasākumi Alūksnē septembrī

Alūksnē septembrī

1. septembrī 19.00 - 23.00 Alūksnes tautas namā Andra Kiviča koncerts. Ieeja bez maksas.

6. septembrī 9.45 stacijas laukumā “Bānīša svētki” - “Dejo un mīli...