Lasītāju receptes

ievucis__@ 2008-07-08

Rīsu uz zemeņu zupa.

Sastāvdaļas:
Piens: 3 gl.
Rīsi (vārīti): 1 gl.
Cukurs: ½ gl.
Vaniļas cukurs: 1 tējk.
Zemenes: 200 g

Pagatavošana: (laiks: 30 minūtes)

Pienu sajauciet ar cukuru, uzvāriet un tad atdzesējiet. Rīsus aplejiet ar atdzesēto pienu, pievienojiet uz pusēm pārgrieztas zemenes un vaniļas cukuru, kārtīgi samaisiet un pasniedziet.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 12. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Sākotnējais galdautu izmantojums bijā kā dvieļiem, lai noslaucītu pirkstus un rokas pēc ēšanas

Pasākumi

Reperis Nelly izdod albumu “Brass Knuckles”

Latvijā klajā nācis amerikāņu repera Nelly piektais albums “Brass Knuckles”, kurā iekļauts arī vasaras aktuālais singls “Party People”, piedaloties “hercogienei” Fērgijai....