Lasītāju receptes

ievucis__@ 2008-07-07

Konfektes.. :) Visu iecienītās gotiņas ;)

Sastāvdaļas:
bundžiņa iebiezināta piena ar cukuru.
Nepieciešams:
katliņš ar ūdeni, kas pārņem piena bundžiņu

Pagatavošana:

Ņemam katliņu, ielejam ūdeni un ieliekam ūdenī neatvērtu iebiezinātā piena bundžiņu. Liekam katliņu uz gāzes plīts vai kāda nu kuram tā sildāmierīce ir, un pēc uzvārīšanās vāram 2 (labāk pat 3) stundas uz lēnas uguns, pa laikam uzmanot, vai nav iztvaikojis ūdens, nepieciešamības gadījumā papildinot tā, lai ūdens nosegtu bunžiņu. Pēc vārīšanas bundžiņu atdzesē (ieliekot aukstā ūdenī - neatvērtu

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 21. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Ir nepieciešama tonna ūdens, lai iegūtu mārciņu smalkā cukura

Pasākumi

Mākslinieka Gerija Vornela personālizstāde

No 3.augusta līdz 15. septembrim peldošajā mākslas centrā „Betanovuss” skatāma Gerija Vornela personālizstāde.

Kultūras un mākslas projekts NOASS sadarbībā ar Ziemeļvalstu –...