Lasītāju receptes

maigucis 2008-07-04

Aveņu un zemeņu sniegs

300 g aveņu,
300 g zemeņu,
2 ēdamk. citrona sulas,
80 g pūdercukura,
2 ēdamk. aveņu degvīna,
2 olu baltumi,
2 tējk. cukura,
svaigas ogas garnēšanai.

Zemenes nomazgā, nogriež kauslapas un sagriež ceturtdaļās. Ogas , citronu sulu, pūdercukuru un aveņu degvīnu sakuļ. Tad visu izberž caur sietu.
Ogu masu liek traukā un vismaz 4 st. tur saldētavā. Palaikam apmaisa , lai sasalstot masā neveidojas ledus kristāliņi.
Pēc 2 st. ar mikseri stingri saputo olas baltumu. Pieber cukuru un puto vēl 2 min. Tad pievieno sasalušajai ogu masai un atkal liek saldētavā.
Kārto deserta trauciņos un dekorē ar svaigām ogām.
Lai izdodas !!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Viljama III valdīšanas laikā dārza strūklaka reiz tika izmantota kā milzīgs punša trauks – recepte sastāvēja no 2100 litriem brendija, 540 kg cukura, 25000 citronu, 75 litriem laima sulas un 2 kg muskatriekstu. Bārmenis airējās apkārt mazā laivā, piepildot viesu kausus ar punšu

Pasākumi

Grupa “PussyCat Dolls” izdod jaunu albumu

No 29.septembra Latvijā pieejams “Universal Music” izdotais amerikāņu popgrupas “PussyCat Dolls” otrais studijas albums “Doll Domination”.
...