Lasītāju receptes

maigucis 2008-07-03

Jogurta saldējums uz kociņa

250 g zemeņu,
200 g baltā jogurta,
200 g krējuma,
2 olu dzeltenumi,
2-3 ēdamk. medus,
1 pac. vaniļas cukura,
rīvēta miziņa no 1/2 citrona.

Zemenes notīra , izberž caur sietu. Samaisa ar jogurtu , vaniļas cukuru, olu dzeltenumiem, citrona miziņu un medu.
Iecilā saputotu krējumu.
Masu pilda jogurta trauciņos. Katrā kā kociņu iesprauž plastmasas karotīti.
Liek saldētavā un saldē apm. 6 st. Pēc vēlēšanās garnē ar svaigām ogām.
Lai izdodas !!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 05. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Visvairāk Coca – Cola uz vienu iedzīvotāju tiek patērēta Islandē

Pasākumi

Gaetāno Doniceti Mīlas dzēriens

Feličes Romani librets

Pirmizrāde 2009. gada 12.februārī Latvijas Nacionālajā operā
Pirmizrādes tiešraide – Latvijas Radio programmā Klasika
Iestudējums top ar AS Latvijas Balzama...

Warning: Unknown: Failed to write session data (memcache). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (tcp://127.0.0.1:11211) in Unknown on line 0