Lasītāju receptes

maigucis 2008-07-03

Jogurta saldējums uz kociņa

250 g zemeņu,
200 g baltā jogurta,
200 g krējuma,
2 olu dzeltenumi,
2-3 ēdamk. medus,
1 pac. vaniļas cukura,
rīvēta miziņa no 1/2 citrona.

Zemenes notīra , izberž caur sietu. Samaisa ar jogurtu , vaniļas cukuru, olu dzeltenumiem, citrona miziņu un medu.
Iecilā saputotu krējumu.
Masu pilda jogurta trauciņos. Katrā kā kociņu iesprauž plastmasas karotīti.
Liek saldētavā un saldē apm. 6 st. Pēc vēlēšanās garnē ar svaigām ogām.
Lai izdodas !!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Taizemē un Dienvidķīnā ēdiens satur daudz garšvielu un speciju, tāpēc rīsus šajās zemēs parasti gatavo bez sāls, lai tie kontrastētu ar garšvielām bagātajiem ēdieniem

Pasākumi

Grupa “Nothing special” velta dziesmu kandidātiem!

Slavenā Latvijas pingvīnu grupa “Nothing special” šonedēļ klausītāju vērtējumam nodod savu trešo singlu “Tā tu dzīvo” ar Eduarda Veidenbauma vārdiem. Dziesma ir veltījums visiem...