Lasītāju receptes

d_kundze 2008-06-15

Banānu kaisle

Pannā izkausē sviestu, ieliek ābolu šķēlītes un cep uz vidēji lielas liesmas. Pievieno banānu ripiņas, maisa un cep 2 min., līdz tās kļūst zeltaini brūnas. Masai pievieno citronu, citrona miziņu un apkaisa ar kanēli. Tad cep 2–3 min. un maisa, līdz ēdiens ir zeltaini brūns. Beigās pārklāj ar augļiem!

Produktu daudzums variē atkarībā no ēdāju skaita.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 21. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Vaniļa, mokka kafija, šokolāde un kanēlis tiek uzskatīti par „smagiem” un nepiemērotiem vīna pavadoņiem, kaut arī to smarža un nianses piemīt dažādu vīnu aromātos

Pasākumi

Akcija "Izrādes un izstādes apmeklējums Tev un Taviem draugiem bez maksas!" noslēgusies

Sveiks, lasītaj!
Tuvojoties mūsu valsts dzimšanas dienai un, atzīmējot izcilā latviešu tēlnieka Kārļa Zāles dzimšanas dienu, sadarbībā ar Rīgas Brāļu kapu un Latvijas Vēsturiskā...