Lasītāju receptes

Bumbieru un kafijas saldais ar krēmu

ligatt 2008-06-06

Bumbieru un kafijas saldais ar krēmu

Sastāvdaļas
Bumbieri
Kaltētas piparmētras
Medus
Ūdens

Krēmam:
Mascarpone siers 1 iepakojums
Olas dzeltenums 3 gab.
Šķīstošā kafija 1 ēdamkarote
Cukurs

Šim ēdienam izmanto speciālu pannu ar formām, bet var izmantot arī parasto, rezultāts tāds pats!

Pagatavošana
Formās ieber kaltētās piparmētras tā, lai apakša nosegta, ieliek tējkaroti medus, uzlej ūdeni (pavisam nedaudz, lai piparmētras peld). Bumbieros sasprauž kafijas pupiņas un sakārto uz piparmētru-medus uzlējuma. Liek iekšā karstā krāsnī uz 2500C, cep, kamēr bumbieri brūni.
Krēmam ņem 3 olu dzeltenumus, Mascarpones sieru un tos samaisa viendabīgi. Klāt pievieno 1 ēdamkaroti šķīstošas kafijas, kas, lai izšķīstu, sajaukta ar siltu ūdeni.
Krēms gatavs, ēd to klāt pie siltiem bumbieriem, kas izņemti no pannas. Tie ir kļuvuši divkrāsaini un arī garša atšķirīga – gan piparmētru, gan kafijas.



Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 07. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Medus ir vienīgais ēdiens, kas laika gaitā nebojājas. Medu, kas tika atrasts Ēģiptes faraonu kapenēs, pagaršoja arheologi, un atzina par ēdamu

Pasākumi

Katru piektdienu „Jameson” bārā ballīte kopā ar Šonu

Šī gada 18.jūlijā, kā arī turpmāk katru piektdienu Jameson bārā (Kr.Barona 52), visi mūzikas cienītāji ir aicināti uz ballīti, kur par vakara atmosfēru un mūziku rūpēsies DJ SHONS....

Warning: Unknown: Failed to write session data (memcache). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (tcp://127.0.0.1:11211) in Unknown on line 0