Lasītāju receptes

Bumbieru un kafijas saldais ar krēmu

ligatt 2008-06-06

Bumbieru un kafijas saldais ar krēmu

Sastāvdaļas
Bumbieri
Kaltētas piparmētras
Medus
Ūdens

Krēmam:
Mascarpone siers 1 iepakojums
Olas dzeltenums 3 gab.
Šķīstošā kafija 1 ēdamkarote
Cukurs

Šim ēdienam izmanto speciālu pannu ar formām, bet var izmantot arī parasto, rezultāts tāds pats!

Pagatavošana
Formās ieber kaltētās piparmētras tā, lai apakša nosegta, ieliek tējkaroti medus, uzlej ūdeni (pavisam nedaudz, lai piparmētras peld). Bumbieros sasprauž kafijas pupiņas un sakārto uz piparmētru-medus uzlējuma. Liek iekšā karstā krāsnī uz 2500C, cep, kamēr bumbieri brūni.
Krēmam ņem 3 olu dzeltenumus, Mascarpones sieru un tos samaisa viendabīgi. Klāt pievieno 1 ēdamkaroti šķīstošas kafijas, kas, lai izšķīstu, sajaukta ar siltu ūdeni.
Krēms gatavs, ēd to klāt pie siltiem bumbieriem, kas izņemti no pannas. Tie ir kļuvuši divkrāsaini un arī garša atšķirīga – gan piparmētru, gan kafijas.



Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Ja buljonam pievieno nedaudz nomazgātas sīpolu plēksnītes, tas iegūs zeltītu nokrāsu

Pasākumi

Jūrmalas pilsētas dome aicina piedalīties Jūrmalas fotokonkursā un iegūt vērtīgas balvas

Lai atlasītu atraktīvus un mākslinieciski kvalitatīvus Jūrmalas fotoattēlus pilsētas tūrisma brošūrām, tūrisma kartēm un citiem drukātiem izdevumiem, kā arī Interneta vietnēm,...

Warning: Unknown: Failed to write session data (memcache). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (tcp://127.0.0.1:11211) in Unknown on line 0