Lasītāju receptes

d_kundze 2008-05-17

Sviesta cepumu saldējums

100 g sviesta
500 g vaniļas saldējuma
300 ml konservētu mandarīnu daiviņu
šokolādes pārslas

Sviesta cepumus sadrupina vidēji lielās drumstalās. Saldējumu lielajā bļodā samīca ar dakšiņu. Iejauc tajā sviesta cepumu drumstalas. Tad saldējumu ar cepumiem 1-2 stundas tur saldētavā. 20 minūtes pirms pasniegšanas saldējumu izņem no saldētavas, lai tas kļūst mazliet mīkstāks. Katrā saldējuma trauciņā liek divas bumbiņas saldējuma, uz tām izkārto mandarīnu daiviņas. Virsū uzkaisa šokolādes pārslas.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 21. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Viljama III valdīšanas laikā dārza strūklaka reiz tika izmantota kā milzīgs punša trauks – recepte sastāvēja no 2100 litriem brendija, 540 kg cukura, 25000 citronu, 75 litriem laima sulas un 2 kg muskatriekstu. Bārmenis airējās apkārt mazā laivā, piepildot viesu kausus ar punšu

Pasākumi

„Jaunā Viļņa 2005” laureāts un konkursa muzikālais līdzproducents Brendons Stouns iekaro vācu Perisas Hiltones sirdi

20. oktobrī Vācijā notika Brendona Stouna (Brandon Stone) jaunās dziesmas „Here I Am” un tās videoklipa pirmizrāde. Par klipa režisoru un scenārija autoru kļuva plaši pazīstamais vācu...

Warning: Unknown: Failed to write session data (memcache). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (tcp://127.0.0.1:11211) in Unknown on line 0