Ķirbju putu deserts ar ķirbju sēkliņu cepumiem

Ķirbju putu deserts ar ķirbju sēkliņu cepumiem

1. Ķirbi nomazgā, pārgriež, izņem sēklas un sagriež gabalos.
12 2.jpg - 10.71 KB
2. Sēklas attīra no biezumiem, un noskalo sietā.
12 14.jpg - 12.85 KB
3. Ķirbi sagriež nelielos gabaliņos - apmēram 1 centimetru platos.
12 3.jpg - 9.27 KB
4. Ar viruves kombainu sastrādā ķirbja gabaliņus biezenī.
12 4.jpg - 5.95 KB
5. Ķirbja biezeni liek bļodā un pievieno pārējās deserta sastāvdaļas.
12 71.jpg - 13.18 KB
6. Visu sakuļ vienmērīgā masā.
12 6.jpg - 7.67 KB
7. Attīrītas sēklas 15 – 20 minūtes apgrauzdē cepeškrāsnī 170 C .
12 8.jpg - 14.56 KB
8. Nelielā katliņā izkaisē sviestu kopā ar brūno cukuru, vaniļu un kakao.
12 9.jpg - 11.82 KB
9. Auzu pārslas sajauc ar apgrauzdētajām ķirbju sēklām un cepamo pulveri.
12 10.jpg - 12.13 KB
10.
Tad auzu pārslas sajauc ar kausēto sviestu.
12 11.jpg - 11.25 KB
11. Cepumu masu liek ar sviest ieziestā pannā un saspaida, lai veidotos plāna, vienmērīga kārtiņa. Cep 7 – 10 minūtes 190 C.
12 12.jpg - 20 KB
12. Gatavo cepumu plāti kārtīgi atdzesē un tad sagriež gabaliņos.
12 13.jpg - 17.3 KB
13. Pasniedz kopā ar ķirbju putu desertu. Labu apetīti.
12 1.jpg - 8.98 KB 

Komentāri (5)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Nezinu gan, man šķiet, ka pagatavot šo desertu nemaz nav tik grūti un ķēpīgi.. izklausās un izskatās tīri labi, kad būs brīvāks laiciņš, būs jāpamēģina uzgatavot ;)
29.08.2008. plkst. 11:22
Ilga pagatavoshana. Un sarezgiita.
10.08.2008. plkst. 10:19
Neciešu šķiedrveidīgos...šķebina jau iedomaajoties vien, tomēr pieļauju domu...ja kāda mani ar šo piebarotu man nezinot, es varbūt pat teiktu, ka bija garšīgi.:)
06.08.2008. plkst. 23:34
elita
Seeklas gan vispirms buutu jaaizloba...
05.08.2008. plkst. 18:28
Ja man kads ko tadu uztaitu jau gatavu un iedotu pagarot, tad varetu novertet, bet pati laikam sai receptei klat nekersos!
03.08.2008. plkst. 17:41

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 25. februārī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Viljama III valdīšanas laikā dārza strūklaka reiz tika izmantota kā milzīgs punša trauks – recepte sastāvēja no 2100 litriem brendija, 540 kg cukura, 25000 citronu, 75 litriem laima sulas un 2 kg muskatriekstu. Bārmenis airējās apkārt mazā laivā, piepildot viesu kausus ar punšu

Pasākumi

Jauniešu kultūras portālā HC.LV sākas konkurss „Jaunietis Eiropā!”

23. janvārī tiek atklāts jauns izglītojoši radošs konkurss jauniešiem par Eiropas Savienības jautājumiem „Jaunietis Eiropā!”, kas gada garumā mudinās jauniešus gūt zināšanas par...