Ķirbju putu deserts ar putukrējumu un šokolādes skaidiņām

Komentāri (6) Augošā secībā

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
vita
Kaitina tā mērvienība -TASE.
07.02.2012. plkst. 09:54
Darba daudz , un gards sanāk , bet tiešām vajag pareizo ķirbja šķirni atrast , kas pašam iet pie sirds !!
27.05.2008. plkst. 13:28
IJa
Tas nu gan varētu būt labs, tikai darba daudz. Zinu daudz labu recepšu kā pagatavot ķirbi, tikai svarīga viena lieta, - lai būtu īstā ķirbja šķirne, kas negaršo kā vecos laikos, kad īstenībā bija tikai lopbarības ķirbji un tādēļ cilvēki saka, ka viņiem ķirbji negaršo.
30.04.2008. plkst. 19:30
Interesants gan iznāca ceptais ķirbis - un garša ar pavisam nebijusi !!
28.04.2008. plkst. 19:37
liepiņa
Izskatās tiešām apetelīgi! Un ko tik no ķirbja var uztaisīt - zapti, salātus, pankūkas un Saldo!
28.04.2008. plkst. 15:53
nu lai cik skaistu un burviigi beigas nebuutu...man kirbji netiik-vienk negarsho un atapeec noverteeju un izbaudu ar aciim:)
28.04.2008. plkst. 10:55

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 21. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Ir nepieciešama tonna ūdens, lai iegūtu mārciņu smalkā cukura

Pasākumi

TEXTILE IMPRESSIONEN

TEX 21 GRUPA:
Ute Baunach, Christine Brandstetter, Jutta Briehn, Ulrike Heigl, Friderun Heil, Henrika Klementz, Claudia Kreuzig, Hanna Mühe, Gisela Schmidt, Heide Stoll-Weber, Christine Wagner, Eva...