Kā pagatavot apelsīnu filejas?

Komentāri (6) Augošā secībā

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Ja, tas pasniegsanas veids ir loti labs prieks maziem berniem, lai viniem kungiti nav japarstrada bieza miza. Vel apelsinus var izmantot ka svecturus - pargriezt uz pusem, izurbinat vidinu, ta lai butu vieta mazai ploskinai un aizdedzinat, patikams aromats un originals svecturis bus garantets!
18.10.2008. plkst. 20:00
Pie katras maltītes ar šādām filejām gan nepietiks finanšu !
18.04.2008. plkst. 15:08
tad kur dabūt sarkanos apelsīnus ?,,,
18.04.2008. plkst. 11:43
Butu interesanti uzzinat KUR dabut SARKANOS apelsinus?! :))
12.02.2008. plkst. 08:03
Es nevaru uz tām bildēm skatīties- siekalas tek :@
10.02.2008. plkst. 17:41
Izskatās ļoti kārdinoši un garšīgi!
09.02.2008. plkst. 13:50

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 17. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Viljama III valdīšanas laikā dārza strūklaka reiz tika izmantota kā milzīgs punša trauks – recepte sastāvēja no 2100 litriem brendija, 540 kg cukura, 25000 citronu, 75 litriem laima sulas un 2 kg muskatriekstu. Bārmenis airējās apkārt mazā laivā, piepildot viesu kausus ar punšu

Pasākumi

Deviņdesmitie. Ivars Grāvlejs. Fotogrāfijas

No 2009.gada 9.jūlija līdz 2.augustam Latvijas Nacionālā mākslas muzeja izstāžu zāles Arsenāls Radošajā darbnīcā (II stāvā, Torņa ielā 1, Vecrīgā) savus skatītājus gaida...