Lasītāju receptes

rituks10 2009-01-13

Ķirbju un ābolu pudiņš

200 g ķirbju
2 āboli
1/2 gl. piena
1 ēdamk. mannas
2 ēdamk. cukura
1 ola
1 ēdamk. sviesta

Ķirbjus nomizo, smalki sagriež un pienā izsautē pusmīkstus. Tad pieliek ābolus un turpina sautēt , līdz ķirbji mīksti.
Pievieno mannu un vāra apm. 5 min. Atdzesē , pieliek cukuru , olas dzeltenumu , saputotu olas baltumu.
Visu uzmanīgi samaisa , liek ar sviestu ieziestā pannā un cep.
Pasniedz pārlietu ar kausētu sviestu.

Lai garšo !

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 23. februārī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Par spīti stereotipiem, saldais ēdiens maltītes sākumā nemaz nav tik kaitīgs. Kā uzskata daži dietologi, torte vai kūka var nospēlēt savdabīgu antiaperitīva lomu, nomierinot „vilka apetīti”. Viss ir atkarīgs no tā, cik izsalcis esat un cik sen esat pēdējo reizi ēdis. Ja ir izlaista kāda ēdienreize, uzsāciet maltīti ar dažiem šokolādes gabaliņiem, pāris konfektēm, tortes gabaliņa, dažām karotēm ievārījuma vai saldējuma. Tas paātrinās glikozes piesātināšanos asinīs, samazinās bada sajūtu un pasargās no pārēšanās

Pasākumi

Ziemeļindijas mūzikas koncerts „Indijas iedvesma”

14. augustā plkst. 19.00 Latvijas Mākslas Akadēmijas Aulā notiks
Indijas klasiskās mūzikas koncerts „Indijas Iedvesma”, kas veltīts
Indijas Neatkarības dienai. Koncertā piedalīsies...