Lasītāju receptes

rituks10 2009-01-13

Ķirbju un ābolu pudiņš

200 g ķirbju
2 āboli
1/2 gl. piena
1 ēdamk. mannas
2 ēdamk. cukura
1 ola
1 ēdamk. sviesta

Ķirbjus nomizo, smalki sagriež un pienā izsautē pusmīkstus. Tad pieliek ābolus un turpina sautēt , līdz ķirbji mīksti.
Pievieno mannu un vāra apm. 5 min. Atdzesē , pieliek cukuru , olas dzeltenumu , saputotu olas baltumu.
Visu uzmanīgi samaisa , liek ar sviestu ieziestā pannā un cep.
Pasniedz pārlietu ar kausētu sviestu.

Lai garšo !

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 22. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Stipri etiķaini ēdieni samazina mēles jūtīgumu un spēju atšķirt skābu, rūgtu, sālītu un saldu garšu

Pasākumi

„Klusā pretošanās. Krievu piktoriālā fotogrāfija. 1900-1930”

1920.-30.g. krievu fotoavangards –Aleksandrs Rodčenko, Els Ļisickis, Boriss Ignatovičs u.c. – pārcietuši totalitārā režīma vajāšanas un represijas, kļuva par Krievijas un vispasaules...