Lasītāju receptes

rituks10 2009-01-13

Ķirbju un ābolu pudiņš

200 g ķirbju
2 āboli
1/2 gl. piena
1 ēdamk. mannas
2 ēdamk. cukura
1 ola
1 ēdamk. sviesta

Ķirbjus nomizo, smalki sagriež un pienā izsautē pusmīkstus. Tad pieliek ābolus un turpina sautēt , līdz ķirbji mīksti.
Pievieno mannu un vāra apm. 5 min. Atdzesē , pieliek cukuru , olas dzeltenumu , saputotu olas baltumu.
Visu uzmanīgi samaisa , liek ar sviestu ieziestā pannā un cep.
Pasniedz pārlietu ar kausētu sviestu.

Lai garšo !

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. jūlijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Taizemē un Dienvidķīnā ēdiens satur daudz garšvielu un speciju, tāpēc rīsus šajās zemēs parasti gatavo bez sāls, lai tie kontrastētu ar garšvielām bagātajiem ēdieniem

Pasākumi

DISKO NAKTS NR.7 notiks 5. decembrī

Kamēr vasaras nakts ballītes rit pilnā sparā, sabiedrība L Tips jau plāno decembra grandiozāko balli. Tāpēc 5. decembris noteikti visiem jāatzīmē savā kalendārā, jo tieši tad...