Lasītāju receptes

ievucis__@ 2008-07-08

Marcipāns

Sastāvdaļas:
125 g mandeļu
3 lidz 5 rugtās mandeles
125 g pūdercukura
1 ēd.k. citrona sulas

Pagatavošana:

Mandeles noplaucē ar karstu ūdeni, noloba un labi nosusina. Kad mandeles pilnīgi atdzisušas, tās divas reizes samaļ kafijas dzirnaviņās.Pievieno izsijātu pūdercukuru un samaļ vēl divas reizes. Pec tam rūpigi iestrādā citronu sulu

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 21. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Želantīns pārdodas plātnēs un granulās. Viena lapu želantīna plātne parasti atbilst 2 gramiem želantīna granulu

Pasākumi

„Klusā pretošanās. Krievu piktoriālā fotogrāfija. 1900-1930”

1920.-30.g. krievu fotoavangards –Aleksandrs Rodčenko, Els Ļisickis, Boriss Ignatovičs u.c. – pārcietuši totalitārā režīma vajāšanas un represijas, kļuva par Krievijas un vispasaules...