Lasītāju receptes

Bezē cepumi ar šokolādes krēmu

ligatt 2008-06-06

Bezē cepumi ar šokolādes krēmu

Sastāvdaļas (4 personām)

Cepumam:
4 olas
250 g cukura šķipsniņa

Šokolādes krēmam:
30 g sviesta
100 g šokolādes
200 g saldā krējuma
40 g cukura

1. Sakuļ olu baltumus, lēnām pievienojot cukuru un šķipsniņu sāls.
2. Pannā ieklāj cepamo papīru un iesmērē ar sviestu.
3. Uzkarsē cepeškrāsni.
4. Ar karoti izklāj saputoto masu uz cepamā papīra, veidojot pēc iespējas plānākus cepumiņus.
5. Cep cepeškrāsnī 180 grādu temperatūrā 8–10 minūtes.
6. Kad cepumi atdzisuši, tos noņem no cepamā papīra.

Šokolādes krēms:
1. Ūdens peldē izkausē sviestu un šokolādi. Ja masa veidojas pārāk bieza,pievieno nedaudz saldā krējuma.
2. Saputo putukrējumu, pievienojot cukuru.
3. Izkausēto šokolādi jauc kopā ar putukrējumu. Viendabīgas masasiegūšanai sakuļ ar mikseri.
4. Dekorējot liek šokolādes krēmu uz bezē cepumiem.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 18. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Rīsi – tā ir galvenā uztura kultūra pusei zemeslodes iedzīvotāju

Pasākumi

Jelgavnieki ar nepacietību gaida 11. Starptautisko Ledus skulptūru festivālu

Jelgavas Pilsētas Dome un pašvaldības aģentūra „Kultūra” jau vienpadsmito reizi organizē Starptautisko Ledus skulptūru festivālu, kas notiks 2009. gadā no 9. līdz 15. februārim,...