Lasītāju receptes

Bezē cepumi ar šokolādes krēmu

ligatt 2008-06-06

Bezē cepumi ar šokolādes krēmu

Sastāvdaļas (4 personām)

Cepumam:
4 olas
250 g cukura šķipsniņa

Šokolādes krēmam:
30 g sviesta
100 g šokolādes
200 g saldā krējuma
40 g cukura

1. Sakuļ olu baltumus, lēnām pievienojot cukuru un šķipsniņu sāls.
2. Pannā ieklāj cepamo papīru un iesmērē ar sviestu.
3. Uzkarsē cepeškrāsni.
4. Ar karoti izklāj saputoto masu uz cepamā papīra, veidojot pēc iespējas plānākus cepumiņus.
5. Cep cepeškrāsnī 180 grādu temperatūrā 8–10 minūtes.
6. Kad cepumi atdzisuši, tos noņem no cepamā papīra.

Šokolādes krēms:
1. Ūdens peldē izkausē sviestu un šokolādi. Ja masa veidojas pārāk bieza,pievieno nedaudz saldā krējuma.
2. Saputo putukrējumu, pievienojot cukuru.
3. Izkausēto šokolādi jauc kopā ar putukrējumu. Viendabīgas masasiegūšanai sakuļ ar mikseri.
4. Dekorējot liek šokolādes krēmu uz bezē cepumiem.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Arābiem bija paraža: ja vīrietis atteicās pagatavot kafiju savai sievai, tas bija mājiens drīzai laulības šķiršanai

Pasākumi

Pasmaidi kopā ar Jāni Stībeli

Lai arī sabiedrībā dažbrīd valda ne tik optimistisks noskaņojums, iestājoties pirmajām patiesi siltajām pavasara dienām un piesaulītē pamanot dzeltenās pieneņu galvas, tā vien gribas...