Lasītāju receptes

Alus cepumi

ligatt 2008-06-06

Alus cepumi

Sastāvdaļas
Klijas 3 ēdamkarotes
Milti 200 gr
Sviests 100 gr
Alus 200 ml
Sezama sēklas – sauja
Sāls, pipari

Pagatavošana
Visas minētās sastāvdaļas sajauc kopā, apber ar klijām un liek ledusskapī atdzesēties, savilkties viendabīgā masā.
Cep 2000 C, aptuveni 15 minūtes.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 25. jūnijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Sinepes stimulē gremošanu. Tās ieteicams pievienot taukainai gaļai, gaļas pildījumiem, zivij, kā arī salātu mērcēm

Pasākumi

Grupas “Sestā Jūdze” albums “Kalendārs”- cita latviešu kantrī mūzika

Šonedēļ mūzikas veikalos nonāks latviešu kantrī mūzikas grupas “Sestā jūdze” otrais studijas albums “Kalendārs”. Tajā apkopotas pavisam 10 jaunas dziesmas. Sagatavošanās darbs...