Ņujorkas siera kūka

Ņujorkas siera kūka

1. Lielā bļodā sajauc jogurtu, miltus un kukurūzas cieti. Tad pievieno Filadelfijas sieru un visu kārtīgi sakuļ.
4 2.jpg - 9.49 KB
2. Filadelfijas sieru vēlams divas stundas iepriekš paturēt istabas temperatūrā, lai tas būtu mīkstāks.
4 3.jpg - 10.87 KB
3. Tad pakāpeniski, pa vienai, piejauc klāt olas. Maisījumam pievieno cukuru, vaniļas cukuru, citrona sulu un visu sajauc vienmērīgā masā.  
4 4.jpg - 11.41 KB
4. Siera kūkas maisījumu ielej formā un cep 160 grādu temperatūrā apmēram 60 minūtes, vai arī līdz kūkas virspuse kļūst zeltīti brūna.
4 5.jpg - 6.71 KB
5. Pēc izņemšanas no cepeškrāsns, siera kūkai ļauj divas stundas atdzesēties un tad ievieto ledusskapī uz nakti. Labu apetīti.
4 1.jpg - 10.29 KB

Komentāri (3)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
slenga
Dabigo tak!
03.04.2011. plkst. 18:37
ciprese
kadu jogurtu likt?
02.07.2009. plkst. 16:37
citadele
Izskatās ļoti garšīgi :)
13.12.2008. plkst. 20:57

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 23. februārī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Etiķī marinētu siļķi sagriež filejas veidā, satin ruletē un nostiprina ar kociņu. Šāds ēdiens saucas rolmopsis

Pasākumi

Grupa „re:public” atgādina – darba holisms ir kaitīgs jūsu veselībai!

No šīs nedēļas visās Latvijas radiostacijās sāk skanēt grupas „re: public” jaunais radio singls "Dari ko liek", kas iekļauts jūnijā iznākušajā albumā „Atbrīvots”....