Lasītāju receptes

Omlete ar garnelēm

ligatt 2008-06-06

Omlete ar garnelēm

Sastāvdaļas (1 personai)
2 olas
80 g garneļu
sāls, pipari
eļļa

1. Bļodā sakuļ olas. Pievieno sāli un piparus, pielej nedaudz eļļas.
2. Sakultajām olām pievieno garneles.
3. Sakulto maisījumu lej uz pannas un cep, kamēr omlete gatava.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 17. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Sinepes stimulē gremošanu. Tās ieteicams pievienot taukainai gaļai, gaļas pildījumiem, zivij, kā arī salātu mērcēm

Pasākumi

Jānis Osis Piemiņas izstāde

Latvijas Nacionālā mākslas muzeja Baltajā zālē (K.Valdemāra ielā 10a, Rīgā) ar turpinājumu Hēges zālē no 2009.gada 15.maija līdz 5.jūlijam būs skatāma gleznotāja Jāņa Oša...

Warning: Unknown: Failed to write session data (memcache). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (tcp://127.0.0.1:11211) in Unknown on line 0