Grauzdētu auzu pārslu biezputra ar valriekstiem un aprikozēm

Grauzdētu auzu pārslu biezputra ar valriekstiem un aprikozēm

1. Uzkarsē cepeškrāsni 170 grādos. Valriekstus un auzu pārslas izklāj uz divām atsevišķām pannām un apbrūnina, - valriekstus apmēram 10 minūtes, auzu pārslas apmēram 12 minūtes.
Biez1.jpg - 14.74 KB
2. Sasmalcina aprikozes.
Biez3.jpg - 7.48 KB
3. Verdošā ūdenī liek vārīties auzu pārslas, aprikozes, kanēli un sāli. Kad auzas uzvārījušās, katliņu noņem no plīts, uzliek vāku un atstāj uz kādām 20 minūtēm. Biezputru lej bļodiņās, pārkaisa valriekstus un pārslaka ar medu. Labu apetīti.
Biez2.jpg - 9.4 KB

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 24. maijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Senākais zināmais dārzenis ir zirnis

Pasākumi

Dženeta Džeksone izdod savu desmito albumu

Klajā nācis amerikāņu dziedātājas Dženetas Džeksones (Janet Jackson) desmitais studijas albums “Discipline”, kas sevī apvieno hipnotiskus deju klubu grāvējus un intīmas ritmblūza balādes....