Grauzdētu auzu pārslu biezputra ar valriekstiem un aprikozēm

Grauzdētu auzu pārslu biezputra ar valriekstiem un aprikozēm

1. Uzkarsē cepeškrāsni 170 grādos. Valriekstus un auzu pārslas izklāj uz divām atsevišķām pannām un apbrūnina, - valriekstus apmēram 10 minūtes, auzu pārslas apmēram 12 minūtes.
Biez1.jpg - 14.74 KB
2. Sasmalcina aprikozes.
Biez3.jpg - 7.48 KB
3. Verdošā ūdenī liek vārīties auzu pārslas, aprikozes, kanēli un sāli. Kad auzas uzvārījušās, katliņu noņem no plīts, uzliek vāku un atstāj uz kādām 20 minūtēm. Biezputru lej bļodiņās, pārkaisa valriekstus un pārslaka ar medu. Labu apetīti.
Biez2.jpg - 9.4 KB

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 24. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Baltais vīns iederas pie „baltās” gaļas (vistas, tītara, zivs, delikatesēm no jūras veltēm, piena sivēnam)

Pasākumi

Red Bull Music Academy izsludina pirmo mākslinieku Positivus festivalā

Šogad Positivus festivālā pasaules mēroga klubu mūzikas zvaigznes meklējiet Red Bull Music Academy Lounge – brīvdabas klubā ar satriecošiem deju grīdas hītiem!...