Grauzdētu auzu pārslu biezputra ar valriekstiem un aprikozēm

Grauzdētu auzu pārslu biezputra ar valriekstiem un aprikozēm

1. Uzkarsē cepeškrāsni 170 grādos. Valriekstus un auzu pārslas izklāj uz divām atsevišķām pannām un apbrūnina, - valriekstus apmēram 10 minūtes, auzu pārslas apmēram 12 minūtes.
Biez1.jpg - 14.74 KB
2. Sasmalcina aprikozes.
Biez3.jpg - 7.48 KB
3. Verdošā ūdenī liek vārīties auzu pārslas, aprikozes, kanēli un sāli. Kad auzas uzvārījušās, katliņu noņem no plīts, uzliek vāku un atstāj uz kādām 20 minūtēm. Biezputru lej bļodiņās, pārkaisa valriekstus un pārslaka ar medu. Labu apetīti.
Biez2.jpg - 9.4 KB

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 18. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Vārīti dārzeņi satur tādu pašu daudzumu A vitamīna kā svaigi

Pasākumi

Saulkrasti Jazz 2009

23. jūlijā -
Toms Rudzinskis Hipster 4 +
The Radio
Jam Session
 
24.jūlijā-Jolanta Gulbe un RGE
Play 4 Place (Gruzija)
Jam Session
 
25.jūlijā-12.00 Studentu koncerts...