Lasītāju receptes

Pica Marinara

saulux3 2008-09-24

Pica Marinara

6 ķiršu tomāti
• 40 g saldētu garneļu
• 50 g laša filejas
• 40 g konservētu mīdiju
• 50 g saldētas kalmāra filejas
• 1 vidējs sīpols
• 1 ēd.k. sausā baltvīna
• 2 daiviņas ķiploka
• 1 citrons
• sāls, pipari
Sakarsē cepeškrāsni līdz 250 °C temperatūrai. No mīklas izgriezto apli pārzied ar iepriekš sagatavoto mērci, pārkaisi ar sieru. Sagriez tomātus uz pusēm. Sīpolu sagriez pusripiņās. Virsū kārto tomātus un sīpolus, garneles, kubiņos sagrieztu lasi, mīdijas un sagrieztu kalmāru. Baltvīnu sajauc ar saspiestu ķiploku, sāli un pipariem un pārlej jūras veltēm. Cep 15 minūtes. Klāt vari pasniegt daiviņās sagrieztu citronu.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Visefektīvākais līdzeklis, lai pamostos, ir nevis kofeīns, bet āboli

Pasākumi

Koncertcikla "Liepājas ērģeļu vasara" otrais koncerts

Piektdien, 25.jūlijā plkst. 19.00 Liepājas Svētās Trīsvienības katedrālē notiks koncertcikla "Liepājas ērģeļu vasara" otrais koncerts, kurā piedalīsies Liepājas Lutera...