Lasītāju receptes

Pica Siciliano

saulux3 2008-09-24

Pica Siciliano

20 g konservētu anšovu
• 40 g melno olīvu bez kauliņiem
• 140 g savā sulā konservēta tunzivs
• sāls, pipari
Sakarsē cepeškrāsni līdz 250 °C. No mīklas izgriezto apli pārzied ar iepriekš sagatavoto mērci, pārkaisi ar pamatpildījuma sieru. Virsū kārto anšovus, olīvas, gabaliņos sadalītu tunzivi, pārkaisi ar sāli un pipariem. Cep 15 minūtes.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Tortu un kūku klasifikācija tiek veikta pēc tortes sastāvā ietilpstošo izcepto pusfabrikātu tipa. Tortes mēdz būt: biskvīta, smilšu, kārtainās, plaucētās, riekstu, cukura, biezpiena, vafeļu un kombinētās. Praktiski visu sastāvā ietilpst cukurs, milti un olas, bet medus tortēs ietilpst medus. Bez pamatsastāvdaļām tortei var pievienot praktiski jebko: sviestu, krējumu, riekstus, augļus, alkoholiskos dzērienus (konjaku, vīnu), specijas un tamlīdzīgi

Pasākumi

Cēsu skolēniem iespēja svinēt valsts svētkus Jaunajā pilī!

Sākoties mācību gadam, Cēsu Vēstures un mākslas muzejs aicina skolēnus piedalīties muzepedagoģiskajās programmās, lekcijās, kā arī piedāvā Latvijas 90.dzimšanas dienas ietvaros Cēsu...