Lasītāju receptes

Pica Quattro formaggi

saulux3 2008-09-24

Pica Quattro formaggi

• 50 g mocarellas siera
50 g gorgondzolas vai Rokforas siera
• 50 g mīkstā kazassiera
• 50 g parmezāna vai Rigamont siera
Sakarsē cepeškrāsni līdz 250 °C. No mīklas izgriezto apli pārzied ar iepriekš sagatavoto picas pamatpildījuma mērci, pārkaisi ar pamatpildījuma sieru. Pārējos sierus liec katru savā ceturtdaļā vai veido citu kombināciju. Cep astoņas minūtes un uzmanies, lai sieri neizkūst pārāk daudz.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Ja uzturā lietosiet pārāk daudz sparģeļus, urīns kļūs spilgti dzeltens

Pasākumi

Rīgas Brāļu kapu un Latvijas vēsturiskā mantojuma fonds ierosina ierakstīt Rīgas Brāļu kapu ansambli UNESCO Pasaules Mantojuma sarakstā

Rīgas Brāļu kapu un Latvijas vēsturiskā mantojuma fonda prezidents  brigādes ģenerālis Juris Vectirāns un Rīgas Brāļu kapu un Latvijas vēsturiskā mantojuma fonda valdes...