Lasītāju receptes

saulux3 2008-09-24

Laša - tunča pica

Sastāvdaļas:
Picas mīklas pamatne
Salātu mērce
Gabaliņš Zelta siera
Kūpināts lasis 3 šķēles
Kārbiņa konservēta tunča
Riekšava atsaldētu garneļu
Eļļas-ķiploku mērce
Oregano

Pagatavošana: (laiks: 8 minūtes)

Paņem gatavu picas mīklas pamatni. Visai picas virsmai uzziež salātu mērci, kad plānās šķēlēs un nelielos gabaliņos sagrieztu kūpinātu lasi. Starp laša gabaliņiem – konservēta tunča gabaliņus.

Picai uzber atsaldētas garneles, pārkaisa rīvētu Zelta sieru. Picu cep krāsnī +220 – 285 grādu temperatūrā 8-10 minūtes.

Gatavās picas maliņas apsmērē ar eļļas-ķiploku mērci un picu pārkaisa ar oregano, rotā ar konservētiem kaperiem

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Mango ir pistācijas „radinieks”. Par mango dzimteni tiek uzskatīta Indija. Mango augļa centrā atrodas liels plākšņveida kauliņš, kas pēc formas atgādina pistāciju. Šī līdzība nav nejauša, jo gan mango, gan pistācija tiek pieskaitīta etiķkoka dzimtei

Pasākumi

Psihodēliskās mūzikas koncerts

14. augustā Latvijas Laikmetīgās mākslas muzeja pilotprojekta kim? un
nepieradinātās mūzikas festivāla „Skaņu mežs” oganizētajā koncertā
Spīķeros, Maskavas ielā 12/1. uzstāsies...