Lasītāju receptes

saulux3 2008-09-24

Laša pica

Sastāvdaļas:
¼ lavaša
100-120 g svaiga laša filejas
60 g siera mozzarella
dažās zaļās olīvas
1 tomāts
saujiņa spināti
citonpipari

Pagatavošana:

Lavāsu pārziež ar augu eļļu, virsū klāj laša, siera un tomāta šķēlītes. Pārkaisa ar citronpipariem, zaļo olīvu pusītēm un sagrieztiem vai saplūkātiem spinātiem. Cep 200 grādu temperatūrā 10 minūtes.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 18. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Mango ir pistācijas „radinieks”. Par mango dzimteni tiek uzskatīta Indija. Mango augļa centrā atrodas liels plākšņveida kauliņš, kas pēc formas atgādina pistāciju. Šī līdzība nav nejauša, jo gan mango, gan pistācija tiek pieskaitīta etiķkoka dzimtei

Pasākumi

Latvijā viesojas britu „jazz – funk” grupa „Shakatak”

Grupas „Shakatak” 28. gadu pastāvēšanas laikā šī bija pirmā reize, kad britu „jazz - funk” grupa viesojās Latvijā.

Grupas koncerts notika 11. martā Kongresu namā....