Lasītāju receptes

saulux3 2008-09-23

Dešķīgā pica

Sastāvdaļas:
Picu mīkla
150g siera
200g kūpināta bekona
150g kūpinātas vistas rūtiņas
saldā tomātu mērce
daži ķirštomāti

Pagatavošana: (laiks: 15 minūtes)

picas mīklu pārsmērē ar tomātu mērci

Uzkaisa sarīvētu sieru, sarīvētu bekona gaļu un kubiciņos sagrieztu kūpinātu vistas krūtiņu.

Cep 5-7 min 280-320 grādos

Kad izņem rotā ar ķirštomātiem un zaļumiem

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Pirmo reizi kaltētus tomātus konservēt eļļā sāka Itālijas dienvidos, bet tagad tie ir sastopami praktiski jebkur pasaulē. Pirms konservēšanas tomātus sagriež, sāla un kaltē saulē, lai izžūtu viss mitrums, bet aromāts kļūtu daudz intensīvāks. Izkaltētajiem tomātiem pārlej augu eļļu ar specijām

Pasākumi

Grupa “Huskvarn” izdod dubultizlasi

Tuvojoties savai 20 gadu jubilejai, leģendārie Latvijas smagā metāla pionieri “Huskvarn” CD un mp3 formātā izdevuši dubultizlasi “On The Road / Bomb Brain Melodies”....