Lasītāju receptes

saulux3 2008-09-23

Garšīgā pica!

Sastāvdaļas:
kečups
siers
picas mīkla
marinēts gurķis
tomāts
paprika
šampinjoni

Pagatavošana: (laiks: 60 minūtes)

Paņem picas mīklu (iesaku veikalos nopērkamo), apsmērē virsu ar kečupu, uzklāj virsū sarīvētu sieru, mazliet garšvielas, tālāk saliek uz picas tās sastāvdaļas (gurķi, tomātu, papriku, šampinjonus). Paņem 1 lielu gurķi, pusi no tā sagriež mazos gabaliņos, bet otru pusi - ripiņās. Paņem 1 mazu tomātiņu, sagriež ripiņās. Papriku sagriež mazos gabaliņos, vislabāk ir ņemt papriku dažādās krāsās (sarkanu, oranžu utt.), bet tās vajag tikai 1/4, tāpēc papriku var izmantot, pagatavojot ko citu (piemēram, ''pildītā paprika''), kas tāpat kā pica ir jācep cepeškrāsnī. Nu, un šampinjonus sagriež ripiņās. Beigās vēl uzliek visam pāri garšvielas (arī baziliku - mazliet), kā arī kečupu un sieru. (sieru obligāti). Liek cepties.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 18. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Krizantēma, kas Ķīnā un Japānā tiek uzskatīta par svēto ziedu, ir ēdama. Abās valstīs no krizantēmu lapiņām gatavo lieliskus desertus: svaigas lapiņas iemērc sakultu olu un miltu maisījumā, izņem un apmērcē karstā eļļā. Japānā krizantēmas iedalījās ēdamajās un rūgtajās jeb ārstnieciskajās. Šajā augā ir daudz B grupas vitamīnu, askorbīnskābes, karotīnu, minerālsāļu, ogļhidrātu, kā arī liels daudzums olbaltumvielu, it sevišķi lapās

Pasākumi

Grupa “Huskvarn” izdod dubultizlasi

Tuvojoties savai 20 gadu jubilejai, leģendārie Latvijas smagā metāla pionieri “Huskvarn” CD un mp3 formātā izdevuši dubultizlasi “On The Road / Bomb Brain Melodies”....