Lasītāju receptes

saulux3 2008-09-23

Šampinjonu pica

Sastāvdaļas:
250g miltu (1 1/2 glāze)
20g rauga
sāls
3 1/2 ēdamk. eļļas
25g margarīna "Eve"
2 mazi sīpoli
2 ķiploka daiviņas
500g svaigu šampinjonu
1 tējk. paprikas pulvera
100g šķiņķa
100g rīvēta siera

Pagatavošana:

Miltus ieber bļodā. Sadrupinātu raugu iemaisa 3/4 glāzē remdena ūdens. Iemaisa 1 tējk. sāls un 1 1/2 ēdamk. eļļas un lej šo šķidrumu miltos. Samīca mīklu. Atstāj mīklu uz pusstundu apsegtu siltā vietā. Vēlreiz samīca un liek ar margarīnu ietaukotā cepamajā formā. Sasmalcinātus sīpolus un saspiestus ķiplokus apcep atlikušajā eļļā. Pievieno sagrieztus šampinjonus un apcep 5 minūtes. Pievieno garšvielas. Liek uz mīklas kopā ar strēmelēs sagrieztu šķiņķi. Apkaisa ar sieru un cep 30 min. apmēram 200 grādu t (krāsni iepriekš sakarsē).

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 13. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Menudo zupa, kas ir izslavēta kā līdzeklis pret paģirām, patiesībā ir īpaši populāra Meksikā jaungada rītā. To vāra no liellopa vēdera plēves un teļa kājām, zaļajiem čilli, attīrītiem kukurūzas graudiem un garšvielām. Piedevās parasti iet laima šķēlītes, lielos daudzumos sagriezti čilli un sīpoli, bet pasniedz to kopā ar karstām tortīlas plāceņiem

Pasākumi

Sāksies Latvijas Gāzes balvas Operai publikas balsojums par labāko LNO jauniestudējumu pagājušajā sezonā

2008.gada 25. augustā portālā Delfi (www.delfi.lv) sāksies publikas balsojums par labāko pagājušās sezonas LNO jauniestudējumu – skatītāji aicināti balsot par baletiem Anna Kareņina un...