Lasītāju receptes

saulux3 2008-09-23

Vistas gaļas pica

Sastāvdaļas:
picas mīkla 1gb
Olīveļļa
tomātu pasta
vistas fileja 400 gr
salda paprika 1gb
tomāti 3-4 gb
sīpoli 1 gb
siers 150 gr

Pagatavošana: (laiks: 30 minūtes)

vistas fileju sagriezt gabaliņos un apcept no abam pusēm uz sviesta ap 10 min.

papriku sagriezt salmiņos, sīpolu un tomātus gredzentiņos.

Sieru sarīvet. Samaisīt olīveļļu ar tomātu pastu un ar šo sasmerēt picas mīklu. Salikt pirmo slāni ar apcepto vistas filēju, tad papriku, tomātus, sīpolus. Ja ir vēlams dārzeņus var mazliet pasālīt. No augšas uzbērt sarīveto sieru.

Ielikt cepeškrāsni un gatavot ap 30 min. pie 180 grādiem.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 18. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Galvenais iemesls, kāpēc rīsi tiek audzēti appludinātos rīsa laukos, ir nezāļu iznīdēšanai. Patiesībā rīsi spēj augt arī sausās teritorijās

Pasākumi

Izdots brīnumpasakas “Reiz bija...” DVD

Brīnumpasakas "Reiz bija..." DVD versija ir Rīgas Bērnu un jauniešu muzikālā teātra “RīBēJa MuTe” dāvana Latvijai un tās iedzīvotājiem nozīmīgajā jubilejas gadā....