Lasītāju receptes

Pica ar šķiņķi ananāsiem un šampinjoniem!!!

saulux3 2008-09-23

Pica ar šķiņķi ananāsiem un šampinjoniem!!!

Pica ir no tiem ēdieniem, kas labi garšo mājās gatavota vai picērijā cepta, jo, manuprāt, veikalā nopērkamās grūti ir nosaukt par picām. Turklāt mājās ceptajām ir vairākas priekšrocības - ir iespēja pagatavot tik lielu, cik sirds vēlas un sastāvdaļas pielāgot savām vēlmēm.

Pats vienkāršākais picas pagatavošana variants ir izmantot smilšu mīklu, kas jau gatava ir nopērkama veikalā.

Sastāvdaļas

smilšu mīkla

maltā gaļa

tomātu mērce

šķiņķis

marinēti šampinjoni

konservēti ananāsi

marinēti zaļie tomāti

majonēze

Šī pica būs ļoti sātīga, tāpēc ar vienu plāti pietiks 4 cilvēkiem. Mīklu izveltnē un liek uz ietaukotas cepampannas. Uz mīklas plānā kārtiņā uzsmērē tomātu mērci.
Uz tomātu mērces liek apceptu malto gaļu, pāri kārto šķinķa šķēlītes. Tad liek ananāsus, marinētus šampinjonus un marinētus zaļos tomātus. Visam pa virsu ber speciālo picas garšvielu vai pēc savas izvēles dažādu garšugu maisījumus. Pāri picai var uzziest nedaudz krējumu vai majonēzi.



Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Pirms liec portala - vismaz papulies apskatites vai kads cits nav jau tadu ielicis!!!!!!!!!!!!!!!!
24.09.2008. plkst. 15:23

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Pirmo reizi kaltētus tomātus konservēt eļļā sāka Itālijas dienvidos, bet tagad tie ir sastopami praktiski jebkur pasaulē. Pirms konservēšanas tomātus sagriež, sāla un kaltē saulē, lai izžūtu viss mitrums, bet aromāts kļūtu daudz intensīvāks. Izkaltētajiem tomātiem pārlej augu eļļu ar specijām

Pasākumi

Izdots brīnumpasakas “Reiz bija...” DVD

Brīnumpasakas "Reiz bija..." DVD versija ir Rīgas Bērnu un jauniešu muzikālā teātra “RīBēJa MuTe” dāvana Latvijai un tās iedzīvotājiem nozīmīgajā jubilejas gadā....