Lasītāju receptes

saulux3 2008-09-23

Ābolu pica Tarte Tatin

Gatavošanas laiks: 15 minūtes, cepšanai — 10 minūtes

• 3 skābi āboli
• 6 tējk. brūnā cukura
• 2 tējk. malta kanēļa
• 300 g vaniļas plombīra saldējuma
• 100 ml 35% saldā krējuma
• 1 olas dzeltenums
Sakarsē cepeškrāsni līdz 160 °C. Ņem izspiestos kārtainās mīklas apļus un pārzied ar sakultu olas dzeltenumu. Viducī liec šķēlītēs sagrieztus, nomizotus ābolus (uz vienu picu puse ābola), pārkaisi ar cukuru un kanēli. Cep 10 minūtes. Sakul saldo krējumu. Pirms pasniegšanas izceptajās picās liec 1 tējkaroti putukrējuma un 1 saldējuma bumbu — aptuveni 50 g.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Stipri etiķaini ēdieni samazina mēles jūtīgumu un spēju atšķirt skābu, rūgtu, sālītu un saldu garšu

Pasākumi

Kristofs Vilibalds Gluks „ORFEJS un EIRIDĪKE”

24. janvārī plkst. 20:00 kinoteātrī Parex Plaza Ņujorkas Metropolitan operas tiešraides sēriju  turpinās Kristofa Vilibalda Gluka opera Orfejs un Eiridīke ar Danielu de Nīsu Eiridīkes...