Lasītāju receptes

saulux3 2008-09-23

Kabaču zivju pica

Sastāvdaļas

Kabacis 800 gr.
Laša vai heka fileja 200 gr.
Vārīti rīsi 150 gr.
Olas 1 gab.
Svaigi āboli 200 gr.
Majonēze 25 gr.
Siers 70 gr.
Taukvielas cepšanai
Zivju garšvielas
Citronpipari
Baziliks
Sāls

Pagatavošana

Kabaci nomizo, sagriež aptuveni 1 centimetru biezās šķēlēs, apkaisa ar vegetu, citronpipariem un baziliku.
Izvāra rīsus, sagriež smalkos gabaliņos nomizotos ābolus, kurus ieliek traukā, pievienojot citronpiparus un sāli, lai āboli nepaliktu tumši.
Smalki sasmalcina zivju fileju. Pēc tam zivi un rīsus pievieno sasmalcinātajiem āboliem, pievieno olu, majonēzi un samaisa.
Sagatavoto masu liek virsū kabaču šķēlēm. Tos liek cepties cepeškrāsnī uz iepriekš taukvielās izkarsētas paplātes. Cep līdz gatavībai, beigās uzberot sarīvētu sieru un pabeidz cepšanu līdz siers ir izkusis.
Pasniedzot, uz kabaču picām pārlej kečupu.
Receptūra domāta apmēram 7 porcijām, pieņemot, ka viena porcija ir 200 grami.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Vidējais amerikānis gada laikā patērē pietiekoši daudz kofeīna, kas spētu nogalināt zirgu

Pasākumi

Japānas krāsa un forma

Mikihiko Kuobaši: „Japāna ir ļoti īpaša zeme, jo, kā zināms, tā ir samērā gara sala, kas ģeogrāfiski novietota virzienā no ziemeļiem uz dienvidiem ar ļoti atšķirīgām...