Lasītāju receptes

vigato 2008-09-28

Gardā pica ar sēnēm

300 g mīklas,
300 g sēņu,
1 sīpols,
1 ķiploka daiviņa,
1 ēdamk. sasmalcinātu pētersīļu zaļumu,
2 ēdamk.augu eļļas,
sāls

Sēnes notīra , izvāra sālsūdenī, notecina un sasmalcina. Sakarsētā eļļā sēnes kopā ar sīpoliem sautē apm. 10 min., beigās uzkaisa sāli un sasmalcinātu ķiploka daiviņu.
Uz izveltnētas mīklas liek sēņu kārtu, uzkaisa pētersīļu zaļumus un vienmērīgi apslaka ar eļļu.
Cep sakarsētā cepeškrāsnī apm. 25 min.,kamēr gatava.
Citā variantā sēnes vēl var sacept kopā ar sīpoliem un šķiņķi, virsū uzkaisīt sarīvētu sieru.


LAI GARŠO !

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 12. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Košļājamās gumijas košļāšana, griežot sīpolus, ļauj izvairīties no asarām

Pasākumi

Šis tas par Lieldienām

Kad cilvēki sāka ēst olas?

Ja cilvēki spiesti ilgāku laiku pavadīt džungļos vai uz neapdzīvotas salas, viņiem jāēd, kas pagadās. Droši vien arī senais cilvēks, nokļuvis līdzīgā...